Verzenden

Wij doen ons uiterste best om uw pakjes zo spoedig mogelijk te verzenden van zodra we uw bestelling ontvangen hebben.  De geschatte leveringstermijn is 5 werkdagen.  Wij werken samen met BPost, Mondial Relay, DPD en DHL;.

Een verzending in België kost 4,25 € en is gratis bij een > 95,00 €

Wanneer het pakketje verstuurd is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail en een track&trace code.

 

Retourneren

Retourzendingen zijn gratis !

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop kan je uw aankoop aan ons retourneren binnen de 30 dagen na ontvangst.  Wij hopen natuurlijk dat er zo weinig mogelijk pakketjes geretourneerd dienen te worden en dat onze klanten onmiddellijk tevreden zijn met hun aankoop.  Vandaar leest u best zo volledig mogelijk de productinfo.   Bij twijfel contacteer ons zeker en vast voor advies vooraleer u uw bestelling plaats. 

Wij zijn een kleine onderneming en kunnen u eerst persoonlijk adviseren bij uw aankoop.

In uw pakje vindt u steeds een retourformulier en een gratis verzendlabel.  Zo kan u éénvoudig uw pakket gratis aan ons terugsturen.  U hoeft het enkel af te geven in een verzendpunt.

Wij verwachten wel dat het product wordt geretourneerd in de staat zoals het verzonden werd, dit wil zeggen inclusief ons originele label.  

U kan ook steeds uw aankoop komen ruilen of retourneren op één van onze pop-ups of evenementen waar we aanwezig zijn.

Wenst u niet te ruilen voor een ander artikel, dan storten wij uw aankoopbedrag terug, overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

 

.